اتیرایپ

admin
291
اتیرایپ

اتیژن جهت عملیات رنگ آوری و رسیدن میوه هایی  نظیر موز، مرکبات، خرمالو، کیوی، گوجه فرنگی، انبه  و … کاربرد دارد. این محلول با دارا بودن خلوص بالا، عملکرد بسیار مطلوبی را جهت رنگ آوری و رسیدن دارا می باشد.

اتیژن تولیدی این شرکت مطابق با پیشرفته ترین فرمولاسیون ها و استانداردهای جهانی است و علاوه بر داشتن بازده تبدیل بیش از 95% حاوی افزودنی هایی است که در حین استفاده در دستگاه از جمع شدن مواد زائد و مضر در داخل راکتور اصلی جلوگیری کرده و باعث افزایش طول عمر دستگاه تا سه برابر می شود.

اتیژن در مقایسه با روش های رایج رنگ آوری و رسیدن، کاملا بی خطر بوده، هیچ گونه ماندگاری شیمیایی بر بافت میوه بر جای نمی گذارد.

 

ویژگی های سالن های مخصوص رنگ آوری و رسیدن میوه بوسیله گاز اتیلن:

محیط کاملا ایزوله می باشد.هیچ گونه نشتی درهوا ندارد.   کنترل دمای داخل سالن ضروری است.    سالن مجهز به کنترل دما با سیستم خنک کننده و گرمازا میباشد.    سالن مجهز به سیستم سیرکولاسیون ( چرخش هوا) به منظور یکدست کردن توزیع گاز در کل فضا میباشد.   چیدمان کارتن های میوه در سالن به گونه ای است که گاز یکنواخت سیرکوله می گردد.   کارتن های موز جهت رنگ آوری و رسیدن حتما از طریق جا دسته های نایلون بریده شود.    سیستم تهویه مناسب جهت خارج کردن هوا و کربن دی اکسید در سالن ضروری است.

 

رنگ آوری و رسیدن میوه ها

 

شرایط اختصاصی رنگ آوری و رسیدن موز :

غلظت گاز اتیلن در سالن های رساندن موز، یک دهم درصد حجمی فضای خالی باشد.   دمای داخل جعبه های موز بین 18-20 درجه سانتیگراد باشد.در اتیلن ژنراتور بسته به حجم سالن و محاسبه مربوطه، اتیژن لازم که غلظت یک درصد گاز اتیلن را در فضا تولید می کند،تزریق می شود و پس از آن به مدت 24 ساعت درب سالن بسته و دما در حدود 18-20 درجه کنترل و سیستم چرخش هوا روشن می گردد.    تعویض هوای سالن پس از 24 ساعت بوسیله هواکش و باز کردن درب سالن ( به منظور جایگزینی اکسیژن با کربن دی اکسید ضروری است).

هوا دائما در سالن سیرکوله شده و هر 12 ساعت یکبار درب های سالن باز شود و به مدت 20 دقیقه تخلیه شود.زمان لازم برای رسیدن کامل موز و عرضه به بازار، بسته به نوع و کارایی ژنراتور، کیفیت و بازده اتی ژن مصرفی، رعایت شرایط دمایی، رطوبت محیط و سیرکولاسیون هوا در سالن و با احتساب 24 ساعت اولیه جهت تماس میوه با اتیلن، این عمل بین 3 تا 5 روز، به طول می انجامد.

 

شرایط اختصاصی رنگ آوری و رسیدن مرکبات :   

– از محلول اتیژن با فرمول مخصوص مرکبات می توان در رنگ آوری و رسیدن پرتقال، لیمو، نارنگی و گریپ فروت استفاده نمود.

-در فرایند رنگ آوری و رسیدن مرکبات، اتیژن، رنگدانه کلروفیل سبز موجود در پوست میوه را به رنگدانه های گزانتوفیل و کاروتنوئید که به رنگ های زرد و نارنجی هستند، تبدیل میکند.

– غلظت اتیلن لازم در سالن برای رنگ آوری و رسیدن اکثر مرکبات بین 3 تا 5 میلی گرم بر لیتر است.

–  در طول رنگ آوری و رسیدن دمای سالن بایستی بین 22 تا 24 تنظیم شود.

–  در طول رنگ آوری و رسیدن رطوبت بین 90 تا 92 درصد برای سالن های رنگ آوری اکثر مرکبات لازم است.

–  کف سالن در تمام مدت مرطوب نگه داشته شود تا بهترین نتیجه حاصل شود.

-بعد از رنگ آوری و رسیدن و قبل از بسته بندی باید به مدت 12 تا 24 ساعت هوای تازه و خنک وارد سالن شود.

نظرات کاربران
نظری وجود ندارد ، شما اولین نفری باشید که نظر میدهد. » ارسال نظر «

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *